цвет

Таг
3Вести

НАЈГОЛЕМИОТ ЦВЕТ НА СВЕТОТ ПРОНАЈДЕН ВО ЏУНГЛА ВО ИНДОНЕЗИЈА, НО ЖИВЕЕ САМО ЕДНА НЕДЕЛА

РЕТКА ОРХИДЕЈА КОЈА ИСПУШТА МИРИС НА ЛЕШ ПРВПАТ ЌЕ ПРОЦУТИ ВО ЛОНДОН

СЕЗОНА Е НА НЕЛАКУРИНЏИ, ИНДИСКИ ЦВЕТ ШТО ЦУТИ ЕДНАШ ВО 12 ГОДИНИ