ЕД ШИРАН ЦЕЛОСНО ГО ПРЕРАБОТИЛ НОВИОТ АЛБУМ ОТКАКО ДОЗНАЛ ДЕКА НЕГОВАТА СОПРУГА ИМА ТУМОР