тунел

Таг
10Вести

НОРВЕШКИОТ ГРАД БЕРГЕН ГО ИЗГРАДИ НАЈДОЛГИОТ ПЕШАЧКО-ВЕЛОСИПЕДСКИ ТУНЕЛ НА СВЕТОТ

ГЕРМАНИЈА И ДАНСКА СЕ ПОВРЗУВААТ СО ПОДВОДЕН ТУНЕЛ ВРЕДЕН СЕДУМ МИЛИЈАРДИ ЕВРА

НОРВЕШКА ЌЕ ГО ГРАДИ ПРВИОТ ТУНЕЛ ЗА ГОЛЕМИ БРОДОВИ НА СВЕТОТ

ГЕРМАНИЈА И ДАНСКА ЌЕ СЕ ПОВРЗАТ СО НАЈДОЛГИОТ ПОДВОДЕН ТУНЕЛ НА СВЕТОТ, ВРЕДЕН СЕДУМ МИЛИЈАРДИ ЕВРА

ШВАЈЦАРИЈА ЈА ДОВРШИ НОВАТА ТРАНСЕВРОПСКА ЖЕЛЕЗНИЧКА ЛИНИЈА, ОТВОРАЈЌИ ГО ПОСЛЕДНИОТ ТУНЕЛ ПОД АЛПИТЕ

НОВАТА ЖЕЛЕЗНИЧКА ЛИНИЈА НИЗ ШВАЈЦАРСКИТЕ АЛПИ Е КОМПЛЕТИРАНА, ВКЛУЧУВА И ТУНЕЛ ОД ДЕВЕТ МИЛИЈАРДИ ЕВРА

ИЛОН МАСК ГО ПРЕТСТАВИ ПОДЗЕМНИОТ ТУНЕЛ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС, НИЗ НЕГО ЌЕ СЕ ПАТУВА СО БРЗИНИ ДО 240 КМ/ЧАС