Тур де Франс

Таг
3Вести

„МАЛИОТ КАНИБАЛ“ ТАДЕЈ ПОГАЧАР ЈА ПРОДОЛЖИ ДОМИНАЦИЈАТА НА СЛОВЕНИЈА ВО ВЕЛОСИПЕДИЗМОТ

ЖЕНИТЕ ПОВТОРНО ЌЕ ГО ВОЗАТ ТУР ДЕ ФРАНС ПО 33 ГОДИНИ ПАУЗА

СЛОВЕНИЈА СЕ ПРОМОВИРАШЕ ВО ВЕЛЕСИЛА ВО ВЕЛОСИПЕДИЗМОТ СО ДВОЈНАТА ПОБЕДА НА ТУР ДЕ ФРАНС