туристи

Таг
21Вести

МАДРИД Е МАЛ РАЈ ЗА ТУРИСТИ ДОДЕКА НАЈГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД ЕВРОПА Е ПОД СТРОГИ РЕСТРИКЦИИ

ПРВИОТ ХОТЕЛ ВО ВСЕЛЕНАТА ЌЕ СЕ ОТВОРИ ВО 2027, ЌЕ МОЖЕ ДА ПРИМИ 440 ЛУЃЕ

АМСТЕРДАМ СТРАВУВА ОД ПОРАСТ НА УЛИЧНИОТ КРИМИНАЛ АКО НА СТРАНЦИТЕ ИМ СЕ ЗАБРАНИ ВЛЕЗ ВО КОФИ-ШОПОВИТЕ

ПО ТРИ МЕСЕЦИ ПРАЗНИ ПЛОШТАДИ, ТУРИСТИТЕ СЕ ВРАТИЈА ВО ВЕНЕЦИЈА

МАЈАМИ ГИ ПРЕДВОДИ ГРАДОВИТЕ ВО КОИ ТУРИСТИТЕ СЕ ПОБРОЈНИ ОД ЖИТЕЛИТЕ

САН МАРИНО – НАЈМАЛКУ ПОСЕТЕНА ДРЖАВА ВО ЕВРОПА ДО КОЈА НЕ СЕ СТИГНУВА ЛЕСНО

ПАЦИФИКОТ КРИЕ НЕКОИ ОД НАЈИЗОЛИРАНИТЕ И НАЈМАЛКУ ПОСЕТЕНИ ДРЖАВИ НА СВЕТОТ

АМСТЕРДАМ ЌЕ ГИ ЗАБРАНИ ТУРИСТИЧКИТЕ ТУРИ НИЗ „ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ“