Тувалу

Таг
2Вести

ТУВАЛУ САКА ДА ОСТАНЕ ДРЖАВА И АКО ПОТОНЕ ПОРАДИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

ПАЦИФИКОТ КРИЕ НЕКОИ ОД НАЈИЗОЛИРАНИТЕ И НАЈМАЛКУ ПОСЕТЕНИ ДРЖАВИ НА СВЕТОТ