ИТАЛИЈАНСКИОТ УМЕТНИК ТВБОЈ УКРАСУВА ОШТЕТЕНИ ЗГРАДИ ВО КИЕВ И ОКОЛИНАТА СО СИНО-ЖОЛТИ МУРАЛИ