учење

Таг
2Вести

ПАВИЛЈОН ЗА УЧЕЊЕ ВО БРАУНШВАЈГ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБРА НОВА ЗГРАДА ВО ЕВРОПА

ЛЕТОНСКАТА ВЛАДА ИМ ДОЗВОЛУВА НА УЧИЛИШТАТА ДА ДРЖАТ ЧАСОВИ НА ОТВОРЕНО