учител

Таг
3Вести

АМЕРИКАНКА КОЈА РАБОТИ СО ИМИГРАНТСКИ ДЕЦА ОСВОИ МИЛИОН ДОЛАРИ КАКО НАЈДОБРА УЧИТЕЛКА НА СВЕТОТ

УЧИТЕЛ ОД ИНДИСКО СЕЛО ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР НА СВЕТОТ, ПОДАРИ ПОЛОВИНА ОД ПРЕМИЈАТА ОД МИЛИОН ДОЛАРИ

ПРОФЕСОР ОД КЕНИЈА КОЈ СО ПЛАТАТА ПОМАГА СИРОМАШНИ УЧЕНИЦИ ДОБИ МИЛИОН ДОЛАРИ КАКО НАЈДОБАР УЧИТЕЛ НА СВЕТОТ