Ума Турман

Таг
4Вести

РАЗГОВАРАМЕ СО УМА ТУРМАН ЗА ТРЕТ „УБИЈ ГО БИЛ“, НАЈАВИ ТАРАНТИНО

ТАРАНТИНО ЈА ЗЕМА ЌЕРКАТА НА УМА ТУРМАН ВО НОВИОТ ФИЛМ

БЕВ СИЛУВАНА ОД АКТЕР КОГА ИМАВ 16 ГОДИНИ, ОТКРИ УМА ТУРМАН

ТИ НЕ ЗАСЛУЖУВАШ КУРШУМ, КАЖА УМА ТУРМАН ЗА ХАРВИ ВАЈНСТИН