УМЕТНИЧКИОТ ЦЕНТАР „ПОЛИФОНИЈА“ СЛАВИ 20-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ СО КОНЦЕРТ ВО НОБ НА 1 НОЕМВРИ