МАЖИТЕ ПРВПАТ ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ НАТПРЕВАРУВААТ ВО СИНХРОНИЗИРАНО ПЛИВАЊЕ НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ