уметници

Таг
23Вести

СТРОЈНИЦИТЕ ОД СЛОЕШТИЦА ИМ НАОЃААТ ПАРТНЕРИ НА НАШИТЕ СВЕТСКИ ГОСТИ НА УМЕТНИЧКАТА КОЛОНИЈА, ВЕЛАТ ИРЕНА И СЕРГЕЈ АНДРЕЕВСКИ

ВРЕНЦОСКА, ЈАНКОВСКА, ПЕЦОВ, ТАНЕВ, ТАНЕВСКА И РИСТОВСКА ГИ ДОБИЈА НАГРАДИТЕ НА ДЛУМ

ГАЛИЧКАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА СО ФОКУС НА ЕКОЛОГИЈАТА И ДИГИТАЛНАТА УМЕТНОСТ

ДЕЛА ОД 10 УМЕТНИЦИ ИЗЛОЖЕНИ ВО ОТВОРЕНА ГАЛЕРИЈА ВО ЧАШКА

ДЛУМ ГО ОТВОРА ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ИЗЛОЖБАТА „ГОЛЕМ ФОРМАТ“

НАШИТЕ СЛИКИ САМИ СЕ СОЗДАВААТ, ВЕЛИ БРАЧНИОТ ПАР МУКОВСКИ КОЈ ГИ ЛИЕ СВОИТЕ ДЕЛА ВО СМОЛА

ЕСТЕТИКА И ПОЛИТИКА ВО ФОКУСОТ НА МЕЃУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА ШТО ВЕЧЕРВА СЕ ОТВОРА ВО МСУ

130 МАКЕДОНСКИ КУЛТУРНИ РАБОТНИЦИ ДЕЛ ОД ГЛОБАЛНАТА АКЦИЈА НА ФРАНЦУСКИОТ УМЕТНИК ЖИ-АР

УЧЕСНИЦИТЕ ВО ВЕЛЕШКАТА СКУЛПТОРСКА КОЛОНИЈА ОД ДОМА СОЗДАВААТ ДЕЛА ОД ОТПАД ЗА ПОДИГАЊЕ НА СВЕСТА ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА