ДЕДО МИ МОРАЛ ДА ИЗБЕГА ОД ГРЦИЈА ВО СИРИЈА И ЗАТОА МИ Е ВАЖНО ДА ИМ ПОМАГАМ НА БЕГАЛЦИТЕ, ВЕЛИ АКТЕРОТ ТЕО ЏЕЈМС, АМБАСАДОР НА УНХЦР