униформа

Таг
2Вести

ГАРДАТА НА ПАПАТА ДОБИ НОВИ ШЛЕМОВИ КОИ ПОМАЛКУ ПОТАТ

УНИФОРМАТА НА ХАРИ И ВЕНЧАНИЦАТА НА МЕГАН ЌЕ СЕ ИЗЛОЖАТ ВО ВИНДЗОР