Унивезритет „Гоце Делчев“

Таг
2Вести

СТОТИНА СТУДЕНТИ ОД ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ГО ПРЕЗЕНТИРААТ СВОЕТО ТВОРЕШТВО НА ГОДИШНАТА ИЗЛОЖБА

„ТАНЦ ФЕСТ“ ЈА НОСИ ПРОГРАМАТА „СПОДЕЛИ“ СО 100 ТАНЧАРИ ВО ШТИП