МАРАТОНСКИ „УРБАН ФМ ФЕСТИВАЛ“ СО МАКЕДОНСКИ ПЕЈАЧИ И ДИЏЕИ ВО СКОПСКИ ГРАДСКИ ПАРК НА 9 ЈУНИ