урбанизам

Таг
2Вести

ДРВОТО ЌЕ БИДЕ ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ГРАДЕЖЕН МАТЕРИЈАЛ ВО ФРАНЦИЈА, А ЌЕ СЕ ГРАДАТ И 100 УРБАНИ ФАРМИ

БРИТАНКАТА АНДЕРС СО ПРЕДАВАЊЕ ЗА ПРИВРЕМЕН УРБАНИЗАМ ДЕНЕСКА ВО МСУ