уривање

Таг
2Вести

ГРАДСКА СОВЕТНИЧКА НА ЛОС АНЏЕЛЕС ЈА СПАСИ КУЌАТА НА МЕРИЛИН МОНРО ОД УРИВАЊЕ

ИТАЛИЈАНСКАТА ВЛАДА ГО ОДОБРИ УРИВАЊЕТО НА СТАДИОНОТ „САН СИРО“