„СЛАВИМЕ ВЛЕЗ ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ“ – ЗАБАВА ВО МКЦ ЗА ГОЛЕМОТО ПРИЗНАНИЕ ЗА СИНЕДЕЈС