СОБРАНИЕТО ГО ИЗГЛАСА ВЛАДИНИОТ ПРЕДЛОГ ЗА ПРИСТАПУВАЊЕ КОН УСТАВНИ ИЗМЕНИ, СЛЕДУВААТ АМАНДМАНИТЕ