ЃОРЃЕ ЈОВАНОВИЌ СО ПРОЕКТОТ „УСВИТЕНИ ГЛАВИ“ ВЕЧЕРВА ВО ПАРКОТ АВИОНЧЕ ВО АЕРОДРОМ