150 ДОЛАРИ ЗА ДА СЕ ВЛЕЗЕ ВО КРАТЕРОТ – ВАЈТ АЈЛЕНД Е ПРИВАТЕН ВУЛКАН ШТО ПОСТОЈАНО Е АКТИВЕН