валцери

Таг
2Вести

„КРАЛОТ НА ВАЛЦЕРОТ“ АНДРЕ РИУ СО НОВО ШОУ ВО СКОПЈЕ НА 23 НОЕМВРИ

ШОУ ОД ВАЛЦЕРИ, ЕФЕКТИ И ОВАЦИИ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД КОНЦЕРТОТ НА АНДРЕ РИУ