Васил Хаџиманов

Таг
8Вести

НИКОЛА РИСТАНОВСКИ НАЈМАШКИ ЈА ИСПЕА ПОСЛЕДНАТА ПЕСНА НА ТАТКО МИ ЗАФИР, РЕЧЕ ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

„ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ БЕНД“ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ЌЕ ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ АЛБУМ „КЕЈФ“

ЗАФИР НИ ГИ ГРАБАШЕ ДЕВОЈКИТЕ, СЕ РАСПЛАКА РЕЖИСЕРОТ КОЛЕ АНГЕЛОВСКИ НА КОНЦЕРТОТ ПОСВЕТЕН НА ХАЏИМАНОВ

НИКОЛА РИСТАНОВСКИ ЈА ИСПЕА ПОСЛЕДНАТА ПЕСНА НА ЗАФИР ХАЏИМАНОВ, „КАМЕН“

ПРВИТЕ НАСТАПИ МИ БЕА ДОМА КАЈ ДЕДО МИ ЗАФИР, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА МАРТА ХАЏИМАНОВ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

РАСПРОДАДЕН ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ НА „ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ ТРИО“

ЏЕЗ ИМПРОВИЗАЦИИ СО ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ ВЕЧЕРВА ВО „СТАНИЦА 26“

СТУДЕНТИ ИЗРАБОТИЈА КАТАЛОГ СО ЛЕГАТОТ НА ФОЛКЛОРИСТОТ ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ