ТОЈ БИ КАЖАЛ НЕШТО УБАВО И ИНСПИРАТИВНО, РЕЧЕ ВДОВИЦАТА НА ЧЕДВИК БОУЗМАН ПРИМАЈЌИ ГО НЕГОВИОТ ЗЛАТЕН ГЛОБУС