СПОЈ НА ТРАДИЦИЈАТА И ФУТУРИЗМОТ – „АИДА“ ГИ ОТВОРИ МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)