ЅВЕЗДАТА НА „ВЕЛИЧЕСТВЕНИОТ“ ФИЛИЗ АХМЕТ ПО ПОДОЛГО ВРЕМЕ ИГРА ВО СВОЈОТ МАТИЧЕН ТУРСКИ ТЕАТАР