„Вем“

Таг
2Вести

ЏОРЏ МАЈКЛ ОТСЕКОГАШ САКАШЕ ПЕСНАТА „МИНАТИОТ БОЖИК“ ДА БИДЕ НА ВРВОТ, КАЖА ЕНДРЈУ РИЏЛИ ОД ДУОТО „ВЕМ“

МАРАЈА КЕРИ, „ВЕМ“ И СЕМ РАЈДЕР СЕ БОРАТ ЗА НАЈСЛУШАНАТА БОЖИЌНА ПЕСНА ЗА 2023 СО СТАРИ ХИТОВИ