ПО ВЕНЕЦИЈА, АРХИТЕКТОНСКИОТ ПРОЕКТ „ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ“ ДОЈДЕ ВО МСУ (ФОТОГАЛЕРИЈА)