Венецуела

Таг
2Вести

СО 8.573 МУЗИЧАРИ, ВЕНЕЦУЕЛА ПОСТАВИ ГИНИСОВ РЕКОРД ЗА НАЈГОЛЕМ ОРКЕСТАР

2,5 МИЛИОНИ БОЛИВАРИ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА – ХИПЕРИНФЛАЦИЈАТА ВО ВЕНЕЦУЕЛА НИЗ ФОТОГРАФИИ