Верди

Таг
2Вести

ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ ВЕЧЕРВА СО ФИЛХАРМОНИЈАТА, ХОР И СОЛИСТИ

МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ ЗАВРШУВААТ СО „АИДА“