Верка

Таг
2Вести

ОРИГИНАЛНАТА ПОСТАВА НА „ВЕРКА“ ЌЕ СЕ ОБЕДИНИ ЗА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ ВО МКЦ

ОД ЕТНО МЕТАЛ ДО ДРАМ ЕНД БЕЈС, „ТАКСИРАТ 21“ ЌЕ ТРАЕ ДО РАНО УТРО