МИШЕЛ ОБАМА ОТКРИ ДЕКА ЌЕРКИТЕ ГИ ДОБИЛА СО ВЕШТАЧКО ОПЛОДУВАЊЕ ОТКАКО ИМАЛА СПОНТАН АБОРТУС