ветер

Таг
2Вести

ДАНСКА Е СВЕТСКИ ЛИДЕР ВО ПРОИЗВОДСТВОТО НА СТРУЈА ОД ВЕТЕР И СОНЦЕ, МАКЕДОНИЈА НА САМО 3%

ГРАТЧЕ ВО САД СЕ РАЗБУДИ ПРЕКРИЕНО СО МРАЗ