видеоспот

Таг
2Вести

ПОЧИНА БРУС ГОВЕРС, РЕЖИСЕРОТ НА ЛЕГЕНДАРНИОТ СПОТ ЗА „БОЕМСКА РАПСОДИЈА“

ЕКИПАТА ОД „ДАЈТЕ МУЗИКА“ И „БЕКУТАН“ СНИМИЈА СПОТ СО ОПТИМИСТИЧНИ ПОРАКИ ЗА 2021