Виго

Таг
2Вести

ШПАНСКИОТ ГРАД ВИГО УКРАСЕН СО 11 МИЛИОНИ СВЕТИЛКИ, ТВРДИ ДЕКА ЈА ИМА НАЈГОЛЕМАТА ЕЛКА НА СВЕТОТ

ВО ОБИД ДА ГИ НАДМИНЕ ЊУЈОРК И ПАРИЗ, ШПАНСКИОТ ГРАД ВИГО СРЕДЕ ЛЕТО ПОЧНА ДА СЕ УКРАСУВА ЗА БОЖИЌ