БРИТАНСКИ ФОТОГРАФ ПОМИНА ЕДЕН МЕСЕЦ СО ПОСЛЕДНИТЕ ГОЛЕМИ СЛОНОВИ НА АФРИКА (ФОТОГАЛЕРИЈА)