Вил Ферел

Таг
2Вести

ДОНАЛД ТРАМП ДОБИ ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТНА МАЛИНА

ВИЛ ФЕРЕЛ ЌЕ ПРАВИ ПАРОДИЧЕН ПРЕНОС ОД КРАЛСКАТА СВАДБА НА ЕЈЧ-БИ-О