винил

Таг
3Вести

„МЕТАЛИКА“ КУПИ СВОЈА СОПСТВЕНА ФАБРИКА ЗА ПРАВЕЊЕ ВИНИЛИ

„КРОАЦИЈА РЕКОРДС“ ПО 35 ГОДИНИ ГО РЕИЗДАДЕ „КАО КАКАО“ НА „ЛЕБ И СОЛ“