виолина

Таг
3Вести

„РОМАНСА“ СО КОРЕЈСКАТА ВИОЛИНИСТКА СОЈАНГ ЈУН ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ФИЛХАРМОНИЈАТА СО КИНЕСКИОТ ВИРТУОЗ НА ВИОЛИНА НИНГ ФЕНГ

ДЕСЕТГОДИШНИК СТАНА НАЈМЛАД ОСВОЈУВАЧ НА НАЈПРЕСТИЖНИОТ ВИОЛИНСКИ НАТПРЕВАР „МЕЊУХИН“