виолинистка

Таг
3Вести

16-ГОДИШНАТА ВИОЛИНИСТКА ЛЕЈА ЗУ СОЛИСТКА НА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ЈАПОНСКАТА ВИОЛИНИСТКА САЈАКА ШОЏИ ГОСТУВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ЛЕТОНСКАТА ВИОЛИНИСТКА СКРИДЕ НА КОНЦЕРТОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА „НОВ СВЕТ“