Вирџин галактик

Таг
3Вести

„ВИРЏИН ГАЛАКТИК“ ДАДЕ ПРВ УВИД ВО СВОЈОТ АВИОН ЗА ТУРИСТИЧКИ ЛЕТОВИ ДО ВСЕЛЕНАТА

АМЕРИКАНКА 15 ГОДИНИ ЧЕКА НА ПАТУВАЊЕТО ЗА КОЕ ПЛАТИ 250.000 ДОЛАРИ

РИЧАРД БРЕНСОН СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ЛЕТ ВО ВСЕЛЕНАТА