виртуоз

Таг
2Вести

ФИЛХАРМОНИЈАТА СО КИНЕСКИОТ ВИРТУОЗ НА ВИОЛИНА НИНГ ФЕНГ

РУСКИОТ ПИЈАНИСТ ХАРИТОНОВ СОЛИСТ СО ФИЛХАРМОНИЈАТА