„Вистински детектив“

Таг
2Вести

ХАРЕЛСОН И МЕКОНАХИ ЗАЕДНО ЌЕ СНИМААТ НОВА СЕРИЈА, ЌЕ СЕ ГЛУМАТ СЕБЕСИ

ЕЈЧ-БИ-О ЈА НАЈАВИ ЧЕТВРТАТА СЕЗОНА НА „ВИСТИНСКИ ДЕТЕКТИВ“ ЗА 2023