Владимир Георгиевски

Таг
2Вести

ПАТУВАЧКАТА РЕТРОСПЕКТИВНА ИЗЛОЖБА НА ВЛАДИМИР ГЕОРГИЕВСКИ ПРЕТСТАВЕНА ВО ВЕЛЕС

СО ВИОЛИНСКИ НАСТАП НА АНА КОНДРАТЕНКО УТРЕ СЕ ЗАТВОРА ИЗЛОЖБАТА НА ВЛАДИМИР ГЕОРГИЕВСКИ