Владимир Саздовски

Таг
2Вести

ВЛАДИМИР САЗДОВСКИ ЌЕ ПЕЕ СО АНА НЕТРЕБКО НА ОТВОРАЊЕТО НА НОВАТА СЕЗОНА НА МИЛАНСКА СКАЛА

ОПЕРСКИОТ ПЕЈАЧ ВЛАДИМИР САЗДОВСКИ РАБОТИ СО МЕНАЏЕРОТ НА ПАВАРОТИ И КАРЕРАС