Влатко Лозаноски- Лозано

Таг
3Вести

ЛОЗАНО СНИМИ НОВА ПЕСНА ВО БРЗ РИТАМ, „БАРИЕРА“

ЛОЗАНО СНИМИ ПЕСНА СО „ФРАЈЛЕ“, СЕРГЕЈ ЌЕТКОВИЌ И САЊА ДОЛЕЖАЛ НАМЕНЕТА ЗА РЕГИОНАЛНИОТ МУЗИЧКИ ПАЗАР

ВО ВЕНЕЦИЈА СНИМИВ СПОТ ЗА СИТЕ ОСАМЕНИ, ВЕЛИ ПОП-ПЕЈАЧОТ ЛОЗАНО