2.900 ДЕНАРИ ЗА КОМПЛЕТ БИЛЕТИ ЗА 18. ОФФ-ФЕСТ, НА РЕПЕРТОАРОТ МУЗИКА ОД МАЛИ, ЛИБАН, УНГАРИЈА…