КАКО МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ БРУС ЛИ? – ФАНОВИТЕ ШОКИРАНИ ОД НАЈАВЕНИОТ РИМЕЈК НА „ВО ЗМЕЈСКОТО ГНЕЗДО“